Printese Culori in Trend

📅16.03.2020, jucat de: 1046 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Culori in Trend?

Incepand de astazi, aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi copii o sa vedeti care sunt cele mai noi jocuri pentru fete. Astazi, am adus pentru voi un nou joc 2020 cu printese Disney, in care o sa vedeti ca Ariel, Moana, Cenusareasa si Rapunzel au mare nevoie de ajutorul vostru.

In acest nou joc online pentru fete cu Printese Culori in Trend, in care trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite pentru fiecare printesa Disney care vrea sa poarte vestimentatiile cele mai dragute si cele mai moderne, iar voi o sa vedeti ca fiecare vestimentatie sa fie cat mai colorata.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca printesele Disney precum Ariel din Mica Sirena, Moana, Rapunzel si Cenusareasa vor avea nevoie de noi vestimentatii. Acest joc de imbracat cu toate culorile in trend, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le ajutati pe cele patru printese Disney sa arate cat mai bine in noile outfit-uri.

Trebuie sa faceti tot posibilul ca in acest nou joc online de fete, o sa puteti sa gasiti o gramada de haine colorate, haine roz, rosii, verzi, albastru sau galbene, pe care dragi prieteni o sa vedeti ca le puteti gasi in cel mai scurt timp. Toate hainele si machiajele din acest joc pentru fete vor fi extrem de dragute, iar voi trebuie sa alegeti hainele potrivite pentru fiecare printesa.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca trebuie sa gasiti tricouri colorate, bluze colorate, rochite colorate sau fuste colorate pe care sa le poarte, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum printesele Disney vor reusi sa aiba cele mai colorate vestimentatii de pe site-ul nostru.

Alaturi de aceste haine colorate, voi dragi prieteni trebuie sa vedeti cum o sa puteti sa gasiti machiajele cele mai dragute si colorate si chiar coafuri cu fire de par colorate si o sa vedeti ca puteti sa alegeti aceste optiuni folosind mouse-ul si o sa puteti juca gratuit atat pe telefon si pe tableta chiar aici pe ajocuri.ro. Distractie placuta!

 

Printese Culori in Trend

Cum se joaca Printese Culori in Trend?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.