O Lume Eco

📅24.09.2021, jucat de: 666 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul O Lume Eco?

Cand te joci Jocuri Cartoon Network online gratuite pe site-ul nostru, nu poti doar sa te distrezi, ci si ai sansa sa inveti foarte multe lucruri deosebite si importante, cum ar fi importanta reciclarii pentru mediul inconjurator, ba, mai mult, ai sansa sa reciclezi chiar tu, cel putin virtual, chiar acum si aici prin jocul O Lume Eco!

Recicleaza si protejeaza natura cu prietenii tai Cartoon Network!

Ei bine, la fabrica de reciclare la care vei lucra vei fi ajutat de personaje din mai multe seriale de pe acest canal, cum ar fi:

  • Mar si Ceapa
  • Craig si Dumbrava
  • Haideti Tineri Titani
  • Aventurile Fratilor Ursi
  • Fungii

Vei primi gunoi pe care il vei prelucra in masinile numite procesatoare, produsul finit va fi pus pe benzile rulante, si odata aduse la stand, acolo vor fi vandute, tu trebuind in fiecare nivel sa castigi o suma de bani tinta pentru a trece la urmatorul.

Evident, nu vei pastra banii pentru tine, ci ii vei folosi pentru a achizitiona noi utilaje si echipaje, a actualiza si imbunatati pe cele pe care le ai deja, ca procesul sa fie tot mai rapid si mai usor, pe masura ce cantitatea de gunoi de reciclat va creste nivel dupa nivel.

Suntem siguri ca prin rabdare, concentrare, si mult interes depus veti face o treaba foarte buna, va veti distra pe cinste, si veti ramane alaturi de noi sa incercati si alte jocute de neuitat!

O Lume Eco

Cum se joaca O Lume Eco?

Folositi mouse-ul.