Gumball Petrecere in Cartier

📅27.11.2020, jucat de: 1159 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gumball Petrecere in Cartier?

Unul dintre cele mai interesante jocuri pentru copii apare astazi chiar aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa vedeti ca am adus o super provocare de baieti din categoria de jocuri cu Gumball, in care o sa acumulati o gramada de puncte alaturi de personajele voastre preferate.

In acest joc de baieti, o sa vedeti ca Gumball are mare nevoie de ajutorul vostru, deoarece trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti ca alaturi de personajul vostru Cartoon Network, sa gasiti cat mai multe iconite si monede de aur pana la finalul acestui joc.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa il ajutati pe Gumball sa acumuleze cat mai multe puncte alaturi de personajul vostru preferat, insa pentru asta trebuie sa folositi tastele SAGETI sa va miscati in toata aventura.

O sa vedeti ca Gumball are mare nevoie de ajutorul vostru, deoarece trebuie sa folositi tastele SAGETI si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va miscati in intreaga lume Cartoon Network, pentru a fi siguri ca puteti sa aveti cele mai multe puncte pana la finalul acestui joc online.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va mutati de pe un block sau un patrat pe alt patrat pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa terminati fiecare provocare cu cat mai multe puncte, astfel Gumball o sa apara pe site-ul nostru in continuare cu diferite alte jocuri 2021 Cartoon Network. Distractie placuta!

 

Gumball Petrecere in Cartier

Cum se joaca Gumball Petrecere in Cartier?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.