Insula Taberei de Vara Memorie cu Carti

📅18.02.2021, jucat de: 519 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Insula Taberei de Vara Memorie cu Carti?

In categoria de Jocuri cu Insula Taberei de Vara nu am mai avut jocuri de memorie cu carti adaugate pana acum, motiv pentru care chiar in acest moment sunteti invitati sa aruncati o privire peste un joc intitulat Insula Taberei de Vara Memorie cu Carti, care este cel mai tare joc de memorie pe care l-ati putea juca astazi aici, mai ales pentru ca face parte din aceasta categorie de Jocuri Cartoon Network!

Iti explicam ce ai de facut chiar aici, daca nu esti familiarizat cu acest format. Vei incepe prin a alege dintre nivelul de dificultate usor sau cel greu. Pe ecran vor fi asezate carti cu fata in jos, si tu vei da click pe cate doua odata, si cand cele doua carti alese de tine sunt identice, ele raman vizibile.

Trebuie sa identifici in acest fel toate perechile de carti identice si sa le aduci la vedere, si daca ai reusit asta, vei completa nivelul, tu incercand sa il termini cat se poate de repede, pentru ca vei fi cronometrat, asa ca un timp foarte scurt arata ca ai o capabilitate de memorare foarte buna.

Iti uram mult succes si distractie placuta, cu siguranta invitandu-te sa ramai alaturi de noi si sa te joci si alte jocuri foarte tari de pe site-ul nostru!

Insula Taberei de Vara Memorie cu Carti

Cum se joaca Insula Taberei de Vara Memorie cu Carti?

Folositi mouse-ul.