Summer Camp Island Masa de Seara

📅17.08.2020, jucat de: 774 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Summer Camp Island Masa de Seara?

Am pregatit pentru voi dragi prieteni o gramada de jocuri interesante si de dragute pe care voi le puteti juca alaturi de personajele voastre preferate, iar astazi am adus o super provocare Cartoon Network cu Summer Camp Island.

Personajele principale din desenul animat Summer Camp Island vin aici pe site-ul nostru alaturi de o super provocare, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati puncte reusind sa ii ajutati sa aiba un super picnic, iar voi o sa ajungeti sa pregatiti fiecare element.

Nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte reusind sa ii ajutati pe copii de pe Cartoon Network. Acesta este un joc de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa folositi mouse-ul si sa ajungeti sa apasati pe fiecare tip de mancare pentru cina din tabara.

O sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, o sa ajungeti sa acumulati puncte reusind sa apasati pe sandwichuri, hotdog, inghetata, briose, fructe precum baloane dar si diferite alte tipuri de mancare, care o sa va aduca o gramada de puncte pana la finalul acestui joc online pentru copii.

Pentru a ajunge pana la finalul acestui joc, o sa ajungeti cum o sa puteti sa evitati sa apasati pe electrocasnicele din acest joc, care vor fi un pian, un prajitor de paine, un radio, un pickup si un televizor, care o sa va aduca puncte in minus. Distractie placuta!

 

Summer Camp Island Masa de Seara

Cum se joaca Summer Camp Island Masa de Seara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.