Balonase Buclucase

📅20.02.2021, jucat de: 444 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Balonase Buclucase?

Chiar in acest moment suntem foarte entuziasmati ca am putut sa revenim in categoria de Jocuri cu Insula Taberei de Vara, o super categorie de Jocuri Cartoon Network unde iti este mereu garantat un timp foarte distractiv si interesant, lucru de care suntem destul de siguri o sa se aplice si la primul joc cu bile din categorie, joc intitulat Balonase Buclucase.

Balonase in diferite culori cad din cer, motiv pentru care tu si cele doua personaje veti trage cu alte balonase ca sa le spargeti pe cele de sus. Vei folosi mouse-ul ca sa tragi cu baloanele in directia dorita, si trebuie sa o faci in asa fel incat sa lovesti sau sa faci grupuri de minim trei balonase de aceeasi culoare.

Cand reusesti acest lucru, balonasele se sparg si in schimb tu primesti puncte, asa ca fa acest lucru pana cand ai eliminat toate baloanele dintr-un nivel, avansand apoi la urmatorul. Ai mare grija totusi sa nu lasi baloanele sa cada pana jos, caci daca se intampla asta pierzi si trebuie sa o iei de la inceput.

Mult succes va dorim tuturor, distractie placuta, si speram sa va revedem, jucand multe alte jocuri ale site-ului nostru!

Balonase Buclucase

Cum se joaca Balonase Buclucase?

Folositi mouse-ul.