Surprize De Tot Felul

📅17.02.2021, jucat de: 466 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Surprize De Tot Felul?

Oscar si Arici merg la Insula Taberei de Vara pentru a invata magie, si de Halloween vor primi o lectie speciala in a face reactii in lant cu magia lor, lectie care va fo oferita de catre Susie, si tu vei participa la ea impreuna cu personajele principale din acest serial Cartoon Network, noi fiind siguri ca va veti distra pe cinste facand asta.

In fata ta vor fi o gramada de dulciuri in diferite culori are vor pluti peste tot, miscandu-se in toate directiile. Tu trebuie sa astepti pana mai multe dulciuri vor fi adunate intr-un singur loc, si acolo da click pe unul dintre dulciuri, ca sa pornesti o reactie in lant intre acea prajitura si cele din jur.

Ai un singur click la dispozitie de fiecare data, asa ca daca ratezi si nu faci nicio reactie, va trebui sa o iei de la 0. In schimb, daca reusesti, mai joaca-te inca o data, si vezi daca poti sa faci o reactie mai lunga intre dulciuri data viitoare. Atat de simplu este acest joc cu dulciuri de Halloween, deci nu ezita sa-i dai o sansa acum, si sa vezi chiar tu cat de distractiv este!

Surprize De Tot Felul

Cum se joaca Surprize De Tot Felul?

Folositi mouse-ul.