Alergarea lui Gumball

📅21.03.2021, jucat de: 1117 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Alergarea lui Gumball?

Nu ai cum sa nu te distrezi intotdeauna cand te joci Jocuri cu Gumball online noi pe site-ul nostru, lucru pe care va invitam pe toti sa il faceti chiar in acest moment, cand va oferim jocul intitulat Alergarea lui Gumball, un joc de actiune-aventura ce il are in prim-plan pe acest super erou indragit de catre copii din intreaga lume, care are nevoie de ajutorul vostru pentru a-si infrange toti inamicii pe care ii va intalni in aventura sa.

Pe masura ce Gumball va alerga inainte, tu va trebui sa folosesti tasta segeata sus ca sa il faci sa sara, si vei apasa tasta sageata jos ca sa il faci sa se lase in jos. Trebuie sa alternezi intre aceste doua lucruri pentru a evita obstacolele de pe traseu si a ajunge cat se poate de departe, in primul rand.

Celalalt scop pe care il ai este sa colectezi cat mai multe inele, ca sa faci puncte, lucru care se intampla si cand prinzi de pe traseu cadouri sau inimioare, asa ca nu rata niciunul dintre aceste lucruri daca doresti sa ai un punctaj foarte mare cand ajungi la sfarsitul acestui joc si al alergarii.

Da-i start la distractie chiar acum, si nu pleca nicaieri, caci ar fi pacat sa ratezi celelalte jocuri noi si distractive pe care avem sa ti le oferim astazi pe site-ul nostru!

Alergarea lui Gumball

Cum se joaca Alergarea lui Gumball?

Folositi sagetile.