Cum Sa Desenezi cu Darwin

📅16.05.2020, jucat de: 2380 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cum Sa Desenezi cu Darwin?

Cele mai noi jocuri 2020 pentru copii apar chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar astazi Gumball si Darwin vin din nou alaturi de unul dintre cele mai dragute jocuri Cartoon Network pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate.

Astazi, o sa vedeti ca Gumball si Darwin vin aici pe site-ul nostru alaturi de o noua provocare Cartoon Network de colorat si de desenat, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa ii ajutati pe acestia sa ajunga sa termine fiecare imagine de desenat si de colorat pana la finalul acestui joc pe care il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableat online.

Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi mouse-ul si o sa ajungeti ca alaturi de Gumball si Darwin o sa puteti sa desenati fiecare figurina cu personajele Cartoon Network. O sa vedeti ca in acest joc, voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa folositi mouse-ul pentru a trasa liniile si conturul personajelor.

O sa vedeti cat de mult o sa va distrati sa desenati in acest joc Cartoon Networ cu Gumball si Darwin, deoarece fiecare linie pe care o trasati trebuie sa fie cat mai precisa. O sa aveti o linie albastra depunctata pe care trebuie sa o urmati astfel in cat in cel mai scurt timp, o sa aveti o imagine completa cu personajele voastre preferate si o sa vedeti cat de mari artisti puteti sa fiti.

Trebuie sa faceti tot posibilul ca pana la finalul jocului, sa ii ajtuati pe Gumball si Darwin sa aiba imagini cat mai precise si linii cat mai exacte, astfel diferite alte jocuri de desenat si jocuri pentru copii de indemanare vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Cum Sa Desenezi cu Darwin

Cum se joaca Cum Sa Desenezi cu Darwin?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.