Gumball Odisee Stelara

📅15.08.2020, jucat de: 876 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gumball Odisee Stelara?

Aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, o sa vedeti ca Gumball si Darwin se intorc astazi alaturi de un nou joc Cartoon Network pe care il puteti incerca gratuit alaturi de toti prietenii vostri, iar voi o sa vedeti cat de mult va puteti distra.

Acesta este un nou joc spatial cu Gumball, in care o sa vedeti ca micul vostru prieten este astronaut si se afla in spatiu, iar voi trebuie sa il ajutati pe Gumball sa treaca de pe o planeta pe alta fara sa fie ranit, astfel incat sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

Voi dragi copii trebuie sa folositi mouse-ul ca si controale principale, iar voi o sa vedeti cat de multe planete sunt in galaxie, iar Gumball isi doreste sa exploreze cat mai multe din ele, iar voi trebuie sa il ajutati.

O sa vedeti ca folosind MOUSE-ul, o sa reusiti sa il propulsati pe Gumball de pe o planeta pe alta, insa trebuie sa fiti siguri ca Gumball este bine pozitionat si ca va avea traiectoria potrivita pentru a ajunge pe urmatoarea planeta si o sa vedeti cum veti avea cel mai mare punctaj pana la finalul jocului.

Gumball si Darwin sunt pregatiti sa exploreze, iar voi o sa puteti sa va selectati toate noile personaje in momentul in care acumulati atat de multe puncte incat sa il deschideti pe Gumball si pe Darwin, iar noi vom aduce diferite alte jocuri 2020 Cartoon Network. Distractie placuta!

 

Gumball Odisee Stelara

Cum se joaca Gumball Odisee Stelara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.