Flappy Gumball

📅12.04.2021, jucat de: 734 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Flappy Gumball?

Daca vrei sa iti testezi abilitatile de indemanare cu mouse-ul, atunci te invitam sa o faci chiar in acest moment prin unul dintre cele mai distractive Jocuri cu Gumball online noi de pe site-ul nostru, joc care este intitulat Flappy Gumball si in care urmeaza sa ai parte de un timp foarte distractiv de la inceput, asa cum am avut si noi parte.

Ei bine, in acest joc, pisica noastra preferata de la Cartoon Network, Gumball, are in spatele sau o racheta care il ajuta prin propulsie sa stea in aer, dar asta se intampla doar daca tu vei da click pe ecran. Da click in asa fel incat el sa nu cada jos, dar nici sa nu se loveasca de turnurile care vin de sus si de jos pe ecran.

In schimb, continua sa dai click in asa fel incat sa treci printre perechile de turnuri si sa ajungi cat mai departe posibil, pentru ca in functie de cat de departe vei ajunge ti se va da si scorul, noi fiind siguri ca vreti un punctaj cat mai mare, nu-i asa? Ei bine, ce mai astepti? Acum ca stii ce ai de facut, da start jocului, si da-i tot ce ai mai bun!

Flappy Gumball

Cum se joaca Flappy Gumball?

Folositi mouse-ul.