Gasiti Fungies

📅19.10.2020, jucat de: 259 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gasiti Fungies?

Cele mai noi desene animate vin si pe site-ul nostru ajocuri.ro. Astazi, The Fungies vin pe site-ul nostru alaturi de o super provocare Cartoon Network pe care voi o puteti juca gratuit atat pe telefon cat si pe tableta online gratuit.

Micutele personaje colorate din desenul animat the Fungies vin astazi pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum fiecare nivel din joc va avea o poza diferita cu personajele Cartoon Network, astfel ca pentru a le vedea pe toate, trebuie sa acumulati puncte si sa reusiti sa terminati fiecare nivel pana la final.

Trebuie sa fiti atenti, deoarece acesta este un nou joc de indemanare si cu obiecte ascunse, in care o sa vedeti ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa vedeti ca o sa reusiti ca folosind MOUSE-ul, o sa ajungeti sa folositi lupa sa gasiti fiecare personaj The Fungies.

Veti vedea ca personajele din desenul animat the Fungies vor fi obiectele ascunse din aceasta provocare, iar voi trebuie sa priviti foarte bine fiecare imagine pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa terminati de gasit fiecare personaj inainte ca timpul sa expire.

Chiar daca suna a fi usor, o sa vedeti cat de bine vor fi ascunse personajele Cartoon Network, iar timpul pare sa nu fie de ajuns, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa terminati fiecare nivel cu cat mai multe puncte. Distractie placuta!

 

Gasiti Fungies

Cum se joaca Gasiti Fungies?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.