Generator de Nume Stiintific

📅19.02.2021, jucat de: 566 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Generator de Nume Stiintific?

Daca nu stiai, vei afla acum ca ciupercile au mai multe nume, pentru inceput numele lor obisnuit care este folosit de oamenii de rand sau in comert, dar au si un nume stiintific care este folosit de catre oamenii de stiinta ca sa faca diferenta intre ele, si chiar si ciupercile din serialul Fungii de la Cartoon Network au numele lor obisnuit dar si un nume stiintific.

Ai fi curios sa afli care ar fi numele tau stiintific daca ai fi o ciuperca din acest serial? Ei bine, vei putea afla chiar acum si aici, cand te poti juca jocul Generator de Nume Stiintific, un test care va determina care este acest nume special al tau.

Vei primi un total de cinci intrebari, si la fiecare alegi una dintre cele patru variante de raspuns, nu existand raspunsuri corecte sau gresite, intrucat calculatorul vrea sa determine personalitatea ta si ce nume ti s-ar potrivi.

Vei alege un experiment stiintific, diferite unelte stiintifice, care este personajul tau favorit, ce fel de ciuperca iti place, sau sau care este activitatea ta favorita de facut pe-afara.

Dupa ce ai raspuns la toate aceste intrebari vei afla care este numele tau stiintific de ciuperca, si speram ca veti fi multumiti cu raspunsul primit!

Generator de Nume Stiintific

Cum se joaca Generator de Nume Stiintific?

Folositi mouse-ul.