Sari cu Fungii

📅18.02.2021, jucat de: 539 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sari cu Fungii?

Inauguram pentru voi categoria de Jocuri cu Fungii de la Cartoon Network printr-un joc cu sarituri foarte simplu si super distractiv pe care nu ar trebui sa il ratati pentru nimic in lume, joc intitulat Sari cu Fungii, unde vei fi transportat in aceasta lume preistorica a ciupercilor, si sa-ti imbunatatesti abilitatile de indemanare prin a sari cat mai sus posibil.

Motivul pentru care vei sari pe platforme este sa il ajuti pe Seth sa ajunga cat mai sus posibil, pentru ca in partile de relief superioare poti sa gasesti zapada, si el vrea sa aduca zapada inapoi acasa, pentru ca mama sa sa o puna pe un raft pe care l-a facut special pentru a pune realizarile copiilor sai.

Vei folosi tastele sageti pentru a te misca cu Seth si a efectua sarituri, tu trebuind sa fi atent sa nu cazi, caci daca cazi, incepi de la 0. In schimb, fa in asa fel incat sa ajungi cat mai sus, sa scoti o distanta mare, si daca poti colecta diamante, dulciuri, sau alte obiecte pretioase, fa-o, si vei putea sa ai un punctaj mai mare.

Ce mai astepti? Distractia poate incepe acum, cu un click distanta, si ar fi mare pacat sa nu ii dai acestui joc o sansa chiar acum!

Sari cu Fungii

Cum se joaca Sari cu Fungii?

Folositi mouse-ul.