Fungii Potriveala

📅20.02.2021, jucat de: 486 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fungii Potriveala?

Bine v-am regasit in noua noastra categorie de Jocuri cu Fungii, bazata pe serialul de la Cartoon Network numit The Fungies in Limba Engleza, serial care deja a captivat atentia multor copii din intreaga tara, motiv pentru care suntem foarte entuziasmati ca va putem oferi jocul intitulat Fungii Potriveala.

Desi a fost destul de multe joculete adaugate in categorie pana acum, jocuri de memorie cu carti nu am mai avut, motiv pentru care te vom pune la curent cu regulile jocului acum si aici, ca sa poti sa dai tot ce ai mai bun la el! La baza ce trebuie sa faci este sa dai click pe carti, doua deodata, si cand cartile intoarse sunt identice, ele sunt eliminate si tu primesti la schimb puncte.

Trebuie sa elimini toate perechile de carti ca sa completezi un nivel. Deasemenea, poti sa faci asta in mai multe feluri pe langa cel clasic. Ai si modul de Time Attack, unde trebuie sa termini un nivel inainte sa se scurga timpul pentru asta, sau modul de Expert, unde pierzi o viata pentru fiecare pereche intoarsa care nu este identica.

Tu incearca toate cele trei moduri de joc ca sa te poti bucura de el la maxim, si nu pleca nicaieri, caci ziua nu s-a terminat, si nici noile noastre jocuri online gratis!

Fungii Potriveala

Cum se joaca Fungii Potriveala?

Folositi mouse-ul.