Spelungies

📅21.02.2021, jucat de: 479 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spelungies?

Iata ca suntem departe de a fi terminat cu categoria de Jocuri cu Fungii de la Cartoon Network de pe site-ul nostru, unde suntem foarte bucurosi sa va prezentam chiar in acest moment un joc nou si foarte interesant precum Spelungies, motivul pentru asta fiind pentru ca acest joc este unul cu sapaturi, cum nu am mai avut parte pana acum in categorie, deci inseamna ca va fi o experienta noua si interesanta pentru toti.

Cu tastele sageti vei misca personajul, cu care trebuie sa ajungi cat mai jos in subteran. Pe drum in jos, strange cat mai mult poti din obiecte precum oase, scoici, diamante, si alte obiecte, marindu-ti punctajul, caci trebuie sa umpli bara din partea de sus a ecranului ca sa castigi nivelul.

In functie de ce colectezi, poti sa iei intre 1 si 3 stele la sfarsit de fiecare nivel, deci mereu straduieste-te sa prinzi trei. Ai grija sa nu cazi sub unele pietre, si daca vezi chei, prinde-le, incat trebuie sa le folosesti ca sa deschizi usi si noi rute pe care poti sa o iei si sa ajungi mai repede la destinatie.

Iti uram mult succes si distractie placuta, si chiar speram sa te revedem, incercand si alte jocuri noi si distractive oferite aici pe gratis!

Spelungies

Cum se joaca Spelungies?

Folositi mouse-ul.