Puzzle Distractiv cu Tinerii Titani

📅31.01.2021, jucat de: 898 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Puzzle Distractiv cu Tinerii Titani?

Oricand este o idee buna sa va aducem jocuri noi cu Haideti Tineri Titani, lucru care se intampla si astazi pe site-ul nostru, cand noi suntem foarte entuziasmati ca putem impartasi cu voi toti jocul nou si super interesant intitulat Puzzle Distractiv cu Tinerii Titani, unul dintre cele mai tari jocuri puzzle ale categoriei si ale momentului!

Vor fi multiple puzzle-uri pe care le vei putea rezolva in joc, deblocand cate un nou nivel de fiecare data cand rezolvi un puzzle, si fiecare va avea o noua imagine pentru tine. Poti rezolva puzzle-urile in trei nivele de dificultate, si fiecare dintre ele are are un numar diferit de piese de puzzle.

Dupa ce piesele sale sunt imprastiate pe ecran, tu vei folosi mouse-ul ca sa le pui inapoi impreuna, pana puzzle-ul este o imagine completa, folosindu-te ca indicii de imaginea de pe piese dar si de forma lor. Este atat de simplu, asa ca va putem ura doar distractie placuta si un timp minunat, invitandu-va sa va jucati si alte jocuri noi ale zilei dupa acesta!

Puzzle Distractiv cu Tinerii Titani

Cum se joaca Puzzle Distractiv cu Tinerii Titani?

Folositi mouse-ul.