ThuderCats Roar Quiz cu Supereroi

📅05.04.2020, jucat de: 875 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul ThuderCats Roar Quiz cu Supereroi?

Stim cat de populare sunt personajele Cartoon Network aici pe site-ul nostru, astfel ca astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o noua provocare pentru copii, in care o sa va intalniti alaturi de ThunderCats Roar. Astazi, am adus primul nostru joc ThunderCats Roar Quiz cu Supereroi, in care dragi copii o sa aveti ocazia sa aratati cat de mari fani sunteti al serialului animat.

In acest joc pentru copii, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa ii ajutati pe ThunderCats Roar sa ajunga cat mai departe, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ii ajutati pe acesti supereroi ThunderCats Roar sa devina din ce in ce mai cunoscuti aici pe site-ul nostru.

Am pregatit pentru voi dragi copii un intreg joc quiz cu intrebari despre serialul ThunderCats Roar dar si despre fiecare personaj ThunderCats Roar de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa cititi fiecare intrebare in limba engleza si o sa vedeti care este raspunsul care este cel mai apropiat de ceea ce ganditi voi.

Cu fiecare raspuns pe care il dati, vi se va calcula un procentaj de fani ThunderCats Roar, astfel ca nu sunt raspunsuri gresite sau adevarate, astfel ca va puteti distra si sa vedeti care dintre voi si prietenii vostri sunt cei mai mari fani ThunderCats Roar.

O sa va distrati de minune in acest joc quiz online cu supereroi Cartoon Network, iar noi dragi copii aducem pentru voi multe alte jocuri pentru copii in continuare in care sa va intalniti alaturi de luptatorii ThunderCats Roar. Distractie placuta!

 

ThuderCats Roar Quiz cu Supereroi

Cum se joaca ThuderCats Roar Quiz cu Supereroi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.