ThunderCats Roar Match UP

📅21.03.2020, jucat de: 2310 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul ThunderCats Roar Match UP?

Jocul Thundercats Roar Match Up apare aici pe site-ul nostru alaturi de toate perosnajele din povestea Thundercats Roar, unde astazi o sa vedeti ca vin alaturi de unele dintre cele mai interesante imagini de pe site-ul nostru, care au pregatit o super provocare de memorie.

In acest joc de memorie, o sa vedeti ca toate animalele din aceasta poveste vor avea cate o imagine speciala, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa le imperecheati inainte ca timpul vostru sa expire. Acest joc de memorie de pe Cartoon Network va fi unul extrem de interesant, iar personajele Thundercats Roar sunt gata sa acumulati puncte impreuna.

Trebuie sa fiti extrem de atenti si sa vedeti cum intr-un timp foarte scurt, o sa ajungeti ca alaturi de mouse-ul vostru, sa apasati pe fiecare icoana, sa o intoarceti si sa alegeti o icoana diferita pentru a imperechea imaginile asemanatoare. Fiecare personaj ThunderCats Roar vor fi pregatit pentru acest joc online de memorie, iar voi trebuie sa fiti foarte rapizi pentru a fi siguri ca o sa aveti cel mai mare punctaj.

In primele nivele, numarul de piese de memorie este unul destul de mic, astfel incat voi sa intelegeti mai usor regulile jocului si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa terminati nivelul in timpul alocat. La inceputul fiecarui nivel, o sa aveti pentru 2 secunde imaginile intoarse pentru a vedea pozitia fiecare imagini, dupa care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa alegeti ambele imagini pereche din cele ascunse din fata voastra pentru a reusi sa treceti la nivelul urmator.

Chiar daca nu este usor deloc, suntem siguri ca pana la finalul acestui joc cu ThunderCats Roar Potrivit de imagini, voi o sa aveti o gramada de puncte de aratat pentru toti prietenii vostri. Fiit rapizi si astfel o sa ajungeti foarte departe, iar personajele Cartoon Network se vor intoarce aici pe site-ul nostru alaturi de multe alte provocari cu ThunderCats Roar. Distractie placuta!

 

ThunderCats Roar Match UP

Cum se joaca ThunderCats Roar Match UP?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.