ThunderCats Roar Creati Personaje

📅29.03.2020, jucat de: 844 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul ThunderCats Roar Creati Personaje?

Va pregatim dragi copii aici pe site-ul nostru unul dintre cele mai interesante jocuri 2020 din categoria de jocuri cu ThunderCats Roar, in care dragi copii o sa va distrati astazi alaturi de toate personajele voastre preferate. Am pregatit pentru voi jocul ThunderCats Roar Creati Personaje, in care dragi copii o sa aveti ocazia sa va creati propriul personaj din acest desen animat.

In acest nou joc 2020 de pe Cartoon Network, o sa puteti sa va creati un nou personaj ThunderCats Roar, pe care il puteti intalni in viitoarele jocuri pe care urmeaza sa le postam aici pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, personajul vostru ThundeCats Roar sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte.

Trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi obiectele pe care noi le-am pregatit precum haine, arme, cizme, coafuri dar si tipuri de personaje din povestea ThunderCats Roar. O sa vedeti ca toate actiunile pe care le puteti face din acest joc vor fi facute folosind mouse-ul.

Primul pas pe care trebuie sa il faceti in acest joc Cartoon Network este sa va selectati un tip de personaj, culoarea pielii si sa apasati pe sageata pentru a merge mai departe. In al doilea pas, o sa vedeti ca puteti sa ii selectati privirea personajului si tipul de ochii pe care noul personaj ThunderCats Roar de pe site-ul nostru sa le aiba.

In fiecare nivel pe care il jucati, o sa vedeti ca puteti sa va decorati si sa va personalizati personajul ThunderCats Roar, iar voi o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte si o sa puteti sa va distrati alaturi de personajele Cartoon Network si o sa va distrati de minune odata ce terminati personajul in intregime, iar in urmatoarele jocuri 2020 cu ThunderCats Roar, o sa va intalniti personajul. Distractie placuta!

 

ThunderCats Roar Creati Personaje

Cum se joaca ThunderCats Roar Creati Personaje?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.