Conexiuni cu Razboinicii Thundercats

📅09.01.2021, jucat de: 654 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Conexiuni cu Razboinicii Thundercats?

Chiar daca a trecut multa vreme de cand am adaugat noi Jocuri cu ThunderCats Ragetul online pe site-ul nostru, suntem foarte bucurosi ca in acest moment sa impartasim cu voi toti un nou joc super distractiv precum Conexiuni cu Razboinicii Thundercats, un joc puzzle cu conexiuni care o sa va distreze de la inceput pana la sfarsit, fara indoiala.

In acest joc vei avea de trecut printr-un total de 30 de nivele, unul mai interesant si distractiv ca celelalt, si, desigur, si nivelul lor de dificultate va creste de la unul la celalalt. Ai un numar limitat de miscari pe care le poti face ca sa elimini numarul tinta de obiecte, obiectele fiind iconite cu fetele razboinicilor ThunderCats.

Conexiunile le veti face cu mouse-ul, folosind-ul pentru a trage linii intre obiectele identice, atata timp cat nu sunt intrerupte de catre alte obiecte, si trebuie sa poti conecta macar trei obiecte odata. Evident, recomandam sa faci si alte conexiuni, in afara de obiectele tinta, ca sa faci mai multe puncte pana la sfarsitul nivelului.

E totul atat de simplu, asa ca nu sta pe ganduri, ci incepe sa te joci chiar acum, si distreaza-te cum doar aici e posibil sa o faci!

Conexiuni cu Razboinicii Thundercats

Cum se joaca Conexiuni cu Razboinicii Thundercats?

Folositi mouse-ul pentru crearea conexiunilor.