Lion OS Quest

📅26.10.2020, jucat de: 1178 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Lion OS Quest?

Lion OS Quest este cel mai nou joc de aventura de pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca personajele ThunderCats Roar vin aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai interesante provocari pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri.

Astazi, un nou joc Cartoon Network cu ThunderCats Roar apare pe site-ul nostru, un joc de baieti in care suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa folositi tastele SAGETI pentru a va misca pe harta si sa vedeti cum folosind tasta Z, o sa puteti sa folositi sabia leului OS pentru a distruge obiecte si chiar si inamicii pe care ii intalniti in aventura voastra.

Voi dragi copii o sa vedeti ca leul OS din ThunderCats Roar va trebui sa ajunga foarte departe in aceasta noua provocare, lucru care nu va fi usor deloc, insa suntem siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa il ajutati pe acesta sa treaca cu bine peste fiecare saritura pe care trebuie sa o faca.

Puteti sa va prindeti de pereti pentru a escalada un perete inalt, dupa care o sa vedeti ca veti intampina si alte pericole precum monstrii slime, pe care trebuie sa ii invingeti folosind tasta Z, care va ajuta sa incepeti si sa luptati impotriva acestor monstrii si sa ii distrugeti cat mai repede posibil.

Trebuie sa va protejati personajul principal din desenul animat Cartoon Network, iar voi dragi copii o sa vedeti ca daca in cel mai scurt timp ajungeti la finalul jocului si o sa reusiti sa colectati toate iconitele cu personaje ThunderCats Roar, o sa aveti si cel mai mare punctaj, ceea ce o sa ne faca sa aducem diferite alte provocari interesante aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Lion OS Quest

Cum se joaca Lion OS Quest?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.