Craig si Dumbrava Creatorul de Personaje

📅30.09.2021, jucat de: 895 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Craig si Dumbrava Creatorul de Personaje?

V-am promis ca si mai multe Jocuri cu Craig si Dumbrava noi va vor fi oferite gratuit pe site-ul nostru cat de des se poate, motiv pentru care in acest moment va oferim cu mare drag un joc nou si deosebit precum Craig si Dumbrava Creatorul de Personaje, un joc in care dupa cum spune si titlul, iti poti crea propriul personaj!

Vrei sa intri si tu in dumbrava? Creaza-ti propriul personaj!

Daca vrei sa vezi cum ai arata in acest serial, incearca sa creezi personajul dupa asemenarea ta, sau, daca te simti creativ, fa un personaj total original, care va arata oricum iti doresti tu si imaginatia ta.

Vei putea face personajul fie fata sau baiat, vei putea sa alegi cum ii arata ochii, nasul, urechile, parul, gura, si alte trasaturi corporale sau fizice, si cand ai terminat cu asta, vei putea sa iti imbraci personajul intr-o tinuta cat se poate de interesanta.

Suntem siguri ca imaginatia voastra va crea un personaj foarte interesant, va veti distra pe cinste, si speram ca nu va veti opri aici, ci veti incerca si alte jocute noi si interesante ale site-ului nostru. Distractie placuta!

Craig si Dumbrava Creatorul de Personaje

Cum se joaca Craig si Dumbrava Creatorul de Personaje?

Folositi mouse-ul.