Cum sa Desenezi Craig si Dumbrava

📅01.10.2021, jucat de: 843 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cum sa Desenezi Craig si Dumbrava?

Jocuri cu desenat online au mai fost adaugate pana acum de multe ori in categoriile noastre de Jocuri Cartoon Network, dar de obicei ele au un singur personaj pe care il poti desena. Ei bine, Cum sa Desenezi Craig si Dumbrava este un joc ce schimba lucrurile, intrucat iti da sansa sa desenezi si colorezi multiple personaje din show, deci urmeaza sa ai parte de o experienta super-distractiva si de mari dimensiuni!

Deseneaza-ti personajele favorite din Craig of the Creek!

Vei avea un total de sase personaje pe care sa le desenezi, si unele noi pot fi adaugate pe masura ce serialul adauga noi personaje interesante. Ele sunt:

  • Craig
  • Kit
  • Kelsey
  • JP
  • Jessica

Alege personajul dorit, si pe urma vei folosi mouse-ul ca sa desenezi, trasand linii peste liniile punctate folosindu-te de mouse, si cand ai terminat o parte a personajului, culoarea este adaugata. Dupa ce tot personajul este gata, va fi si animat, si va arata foarte bine daca ai fost atent atunci cand ai desenat si ai facut-o foarte precis.

Incepe distractia chiar acum, lasa-ti creativitatea sa infloreasca, si nu ezita sa vezi si ce alte jocuri noi si deosebite iti oferim aici in fiecare zi!

Cum sa Desenezi Craig si Dumbrava

Cum se joaca Cum sa Desenezi Craig si Dumbrava?

Folositi mouse-ul.