Gumball Cutia cu Sunete

📅03.01.2021, jucat de: 846 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gumball Cutia cu Sunete?

Unul dintre cele mai simple jocuri cu Gumball online de pe internet tocmai ce a fost adaugat pe site-ul nostru, si doar pentru ca e un joc foarte simplu si usor, asta nu inseamna ca nu e distractiv, ba dimpotriva, noi ne-am amuzat teribil cand l-am jucat, si suntem siguri ca toti fanii serialului o vor face la fel.

Ei bine, in fata ta vei vedea butoane cu personaje din serial, precum Gumball, Anais, Darwin, T-Rex, si alte personaje, intr-un total de noua butoane. De fiecare data cand dai click pe un buton, vei auzi sunete produse de acele personaje, care mai de care mai interesante si mai amuzante. De aceea numele jocului este Gumball Cutia cu Sunete.

Exista si un buton special, cel rosu, pe care scrie: NU APASA! Ei bine, noi te invitam sa accepti provocarea si sa apesi, caci cine stie ce surpriza vei avea, si fara indoiala te vei distra si amuza pe seama apasarii butonului. E atat de simplu, asa ca incepe distractia chiar acum, si nu ezita sa vezi ce alte jocuri tari avem pregatite aici pentru tine!

Gumball Cutia cu Sunete

Cum se joaca Gumball Cutia cu Sunete?

Folositi mouse-ul pentru a interactiona cu cutia de sunete a lui Gumball.