Mao Mao Aventura Perfecta

📅19.10.2020, jucat de: 1061 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mao Mao Aventura Perfecta?

Un nou joc Mao Mao si Eroii cu Inima Pura de pe Cartoon Network va asteapta astazi aici pe site-ul nostru, unde o sa aveti parte de cea mai tare aventura alaturi de personajele voastre preferate, iar voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa ajutati animalutele sa acumuleze cat mai multe puncte.

In acest joc Cartoon Network, o sa vedeti ca Mao Mao, Adorabat sau Cyberbadger vin alaturi de un nou joc online de aventura, iar voi trebuie sa folositi tastele SAGETI de pe tastatura pentru a-l controla atat pe Mao Mao cat si pe Adorabat.

Voi dragi copii o sa vedeti ca va veti afla intr-o cripta intunecata si periculoasa, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti pe toata durata acestui joc, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte reusind sa ajungeti in siguranta atat cu Mao Mao cat si cu Adorabat pana la finalul fiecarui nivel.

Puteti sa folositi chiar si mouse-ul sa va controlati avatarul Cartoon Nework, iar voi o sa vedeti ca o sa intampinati o gramada de adversari pe care trebuie sa ii invingeti in lupta. Alaturi de Mao Mao, trebuie sa faceti tot posibilul sa il tineti in siguranta pe Adorabat pe toata durata aventurii, astfel ca trebuie sa folositi tasta SPACE sau click stanga pe MOUSE pentru a ataca folosind sabia.

Cu fiecare adversar pe care il invingeti si cu fiecare prajitura pe care o gasiti si colectati, o sa primiti puncte din ce in ce mai multe, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca viata voastra va ramane intacta pentru cat mai mult timp, astfel incat sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj in acest nou joc Cartoon Network cu Mao Mao. Distractie placuta!

 

Mao Mao Aventura Perfecta

Cum se joaca Mao Mao Aventura Perfecta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul sau tastele SAGETI.