Misiune in Monte Macabre

📅16.01.2021, jucat de: 494 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Misiune in Monte Macabre?

Monte Macabre din Spaniola se traduce ca Muntele Macabru, si cu o asa destinatie pentru cei doi detectivi supranaturali de la Cartoon Network, Victor si Valentino, iti este garantata o aventura foarte distractiva de la inceput si la sfarsit, daca incepi chiar acum sa te joci cel mai nou joc al categoriei, intitulat Misiune in Monte Macabre.

Ei bine, Monte Macabre este doar partea umana a orasului in care locuiesc cei doi verisori, si in acest joc ai sansa sa vizitezi fie partea umana, alegand partea din stanga, sau sa vizitezi lumea subterana a monstrilor, a fantomelor, si a demonilor, care se ascunde la un portal distanta.

Fiecare dintre cele doua locatii are multiple case, si la fiecare casa te vei juca un mini-joc diferit, astfel invatand mai multe despre lumea serialului, dar si despre personajele sale. Facand treaba buna la fiecare joc vei castiga nu doar puncte in schimb, dar si talismane, asa ca incearca sa strangi toate talismanele.

Pe masura ce noi jocuri cu aceste personaje apar pe internet, ele vor fi gasite si in acest joc, care va contine tot ce iti doresti de la aceasta lume. Incepe distractia acum, si nu ezita sa arunci o privire si peste ce alte jocuri tari iti oferim aici pe gratis!

Misiune in Monte Macabre

Cum se joaca Misiune in Monte Macabre?

Folositi mouse-ul si tastatura.