Victor si Valentino Prind Monstrii

📅26.08.2020, jucat de: 670 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Victor si Valentino Prind Monstrii?

Foarte multe jocuri Cartoon Network apar aici pe site-ul nostru, iar astazi Victor si Valentino vin alaturi de o super provocare, pe care o puteti juca gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online, iar voi puteti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de cei doi frati care sunt in vacanta in Mexic.

In acest joc de baieti, trebuie sa folositi mouse-ul, insa jocul poate sa fie jucat si pe telefon si pe tableta online gratuit, astfel ca va puteti distra oriunde sunteti alaturi de Victor si Valentino. O sa vedeti ca satul in care cei doi frati traiesc este acaparat de creaturi magice, pe care voi trebuie sa le inlaturati, insa pentru asta trebuie sa fiti foarte rapizi.

Veti avea un minut la dispozitie in fiecare runda a jocului sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de Victor si Valentino, iar pentru asta, trebuie sa folosind mouse-ul, astfel incat in momentul in care unul dintre monstrii din desenul Cartoon Network apar pe ecran, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa  apasati pe ei, lucru care o sa ii distruga si o sa ii faca sa va acorde o gramada de puncte.

Victor si Valentino vor dori sa acumulati cat mai multe puncte, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi si sa reusiti sa apasati doar pe monstrii pe toata durata acestui joc, astfel o sa reusiti sa aveti cel mai mare punctaj si o sa vedeti cum noi jocuri online pentru copii vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp.

Cautati si diferite alte jocuri 2020 cu Victor si Valentino de pe site-ul nostru si le puteti incerca sa aveti cele mai mari punctaje si sa deveniti cei mai buni jucatori, iar noi vom continua sa aducem diferite alte jocuri 2020 Cartoon Network aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Victor si Valentino Prind Monstrii

Cum se joaca Victor si Valentino Prind Monstrii?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.