Monstrii din Dulap

📅13.01.2021, jucat de: 604 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Monstrii din Dulap?

Daca e vorba de evenimente si creaturi supranaturale de care ti-e poate frica, poti mereu sa apelezi cu incredere in Victor si Valentino, care sunt mereu gata sa infrunte fortele raului, cum ii vei ajuta sa faca chiar acum si aici cu noul joc intitulat Monstrii din Dulap, un joc de actiune cum nu ai mai jucat in categoria lor pana acum, asa ca ai toate motivele sa o faci!

Pentru a putea sa faci totul asa cum trebuie, e foarte important sa stii cum sa interactionezi cu jocul, asa ca tine minte ca folosesti tastele sageti pentru a te misca, click de stanga pentru a ataca, si click de dreapta pentru a schimba personajul. Prima incapere din noua dimensiune in care ai intrat prin dulap este una unde poti reveni sa iti cumperi arme noi si puteri cu punctele obtinute.

Intra prin portal, si apoi exploreaza fiecare camera in parte, atacand si distrugand toti monstrii pe care ii intalnesti, fara sa le permiti sa te omoare ei, asa ca ai mare grija ce faci. Deasemenea, cand ai infrant un monstru, el va lasa monezi in urma, asa ca fa bine si colecteaza-le, si strange si cat mai multe chei sau alte obiecte ajutatoare gasesti.

Mult succes, distractie placuta va dorim, si speram ca nu te opresti aici, incat avem si mai multe jocuri noi pregatite pentru tine azi, care mai de care!

Monstrii din Dulap

Cum se joaca Monstrii din Dulap?

Folositi sagetile pentru deplasare si mouse-ul pentru atac.