Chestionar de Supravietuire Spaniol

📅19.01.2021, jucat de: 557 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Chestionar de Supravietuire Spaniol?

Cand te uiti la Victor si Valentino pe Cartoon Network, nu ai cum sa nu inveti putina Spaniola, din moment ce acesti doi verisori locuiesc in Mexic si isi au aventurile in aceasta parte a Americii Latine, asa ca daca crezi ca ai invatat putin din aceasta limba frumoasa, testeaza-ti cunostintele cu noul joc intitulat Chestionar de Supravietuire Spaniol.

Vei primii cinci intrebari, printre care poti avea exemple precum cum spui la revedere in Spaniola, cum intrebi daca asta este carne, cum traduci burtica in aceasta limba, si altele. De fiecare data cand iei acest chestionar este posibil sa ai noi intrebari, asa ca te invitam sa il joci de mai multe ori.

La sfarsit, dupa ce ai terminat cele cinci intrebari, afli cat de bine te-ai descurcat, si deasemenea vei putea auzi frazele in limba Spaniola atunci cand dai click pe un raspuns, ca sa poti tine minte mai bine. Este simplu si distractiv, asa ca da-i start chiar acum, si nu ezita sa te joci si celelalte jocuri tari oferite in aceeasi categorie!

Chestionar de Supravietuire Spaniol

Cum se joaca Chestionar de Supravietuire Spaniol?

Folositi mouse-ul.