Victor si Valentino Scapa din Infern

📅11.01.2021, jucat de: 753 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Victor si Valentino Scapa din Infern?

Categoria noastra de Jocuri cu Victor si Valentino de la Cartoon Network urmeaza sa devina si mai tare si mai distractiva decat era inainte, intrucat chiar in acest moment te invitam sa te joci jocul Victor si Valentino Scapa din Infern, care este un joc cu curse cum nu ai mai jucat pana acum aici, in care Victor si Valentino au nevoie de ajutorul tau pentru a scapa din infern, din lumea mortilor.

Ei vor face asta cu skateboard-ul sau cu trotineta, tu alegand cu care vrei sa mergi in functie de personajul pe care il alegi sa devii. Pe cum avansezi, colecteaza obiecte care iti ofera mai multa energie, mai mult timp, sau puncte bonus, punctele fiind reprezentate de catre taco, mancarea preferata a verisorilor.

In acelasi timp, evita cu orice pret obstacolele si capcanele puse in calea ta, si anume tepele, plantele, cosurile de gunoi, sau lemnele. Vei folosi mouse-ul ca sa iti controlezi personajul pe traseu, si vei avea la dispozitie 60 de secunde ca sa vezi cat de departe poti ajunge si ce scor poti obtine!

Mult succes si distractie placuta va dorim, invitandu-va sa incercati si celelalte noi jocuri ale zilei pe care le avem pentru voi!

Victor si Valentino Scapa din Infern

Cum se joaca Victor si Valentino Scapa din Infern?

Folositi mouse-ul.