Victor si Valetino Monster Kick

📅12.12.2020, jucat de: 705 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Victor si Valetino Monster Kick?

Avem pregatite pentru voi dragi copii o gramada de jocuri interesante cu Victor si Valentino pe care sa le jucati gratuit pe toate device-urile voastre. O sa vedeti ca cele doua personaje Cartoon Network au pregatit un nou joc de sport pe care voi sa il jucati gratuit.

Astazi, am adus o super provocare pentru copii, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de Victor si Valentino, insa pentru asta trebuie sa folositi tasta SPACE si MOUSE-ul.

Voi dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc online de indemanare si de fotbal, in care Victor si Valentino vor folosi mingea de fotbal pentru a reusi sa distruga cat mai multi monstrii, iar noi suntem siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte.

Nu va fi usor deloc, deoarece monstrii vor fi in diferite locuri si se vor misca cu viteze diferite, insa voi trebuie sa fiti siguri ca nici unul dintre monstrii din imagine nu vor scapa.

Odata ce pasati mingea de la Victor la Valentino si reusiti sa faceti acest lucru astfel incat mingea sa treaca prin monstrii, o sa vedeti ca ii veti taia in doua si o sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj si sa gasiti diferite alte jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Victor si Valetino Monster Kick

Cum se joaca Victor si Valetino Monster Kick?

Jucati-va folosind MOUSE-ul sau tasta SPACE.