Stretched Chase

📅11.10.2020, jucat de: 871 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Stretched Chase?

Un nou joc 2020 Cartoon Network cu Victor si Valentino apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de cele doua personaje foarte dragute si interesante pe care voi le puteti juca gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online.

In acest joc de baieti, o sa vedeti ca Victor si Valentino au pregatit pentru voi o noua super aventura interesanta, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ii ajutati pe cei doi frati sa ajunga cat mai departe. Fiecare nivel este diferit, iar voi o sa vedeti ca ii controlati pe frati folosind MOUSE-ul pana la finalul jocului.

Victor si Valentino au nevoie de ajutorul vostru, deoarece in fiecare nivel, ei sunt legati cu sfoara, iar Victor va merge in fata lui Valentino si trebuie sa folositi MOUSE-ul, sa ii ghidati pe cei doi pana la finalul jocului fara sa fie prinsi de nici unul dintre robotii malefici pe care ii puteti intalni pe toata durata acestei noi aventuri Cartoon Network.

Trebuie sa fiti foarte atenti insa, deoarece in momentul in care robotul il va atinge pe Victor sau pe Valentino, o sa pierdeti si trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa evitati ca robotul sa atinga pana si sfoara cu care cei doi frati Cartoon Network sunt prinsi unul de altul, iar voi o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte pana la finalul acestui joc.

Punctajul vostru va fi mai mare daca reusiti sa terminati fiecare nivel dintr-o incercare, astfel o sa ajungeti sa acumulati puncte si sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu Victor si Valentino vor aparea aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp pe care voi sa le jucati gratuit atat pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

Stretched Chase

Cum se joaca Stretched Chase?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.