E Timpul Pentru Taco

📅16.04.2021, jucat de: 1123 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul E Timpul Pentru Taco?

Mancarea favorita a lui Victor si a lui Valentino de pe Cartoon Network este cu siguranta un taco, o mancare Mexicana traditionala pe care ei stiu sa o gateasca foarte bine, motiv pentru care si-au create propriul lor stand de taco, loc in care ei va invita sa ii ajutati sa il creasca si sa il faca popular printre cetatenii orasului.

Pentru a face asta, cand un client vine si pune o comanda, foloseste mouse-ul pentru a ii pune toate produsele in bula de dialog unde ti-a arata ce isi doreste, si incearca sa fii rapid facand asta, pentru ca daca dureaza foarte mult pana cand comanda lor este indeplinita, clientii pleaca suparati si tu ai pierdut bani pe care i-ai fi putut castiga.

In schimb, afacerea ta va fi tot mai de succes daca iti satisfaci clientii prompt si foarte bine, si suntem siguri ca o vei face, dar si te vei distra pe cinste in acelasi timp. Start la joc chiar acum, si faceti bine si invitati-va si prietenii sa il joace, mai ales daca le place foarte mult acest serial si personajele sale!

E Timpul Pentru Taco

Cum se joaca E Timpul Pentru Taco?

Folositi mouse-ul.