Blast the Parcel

📅11.04.2020, jucat de: 800 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Blast the Parcel?

Pregatim foarte multe jocuri 2020 pentru copii, iar astazi o sa vedeti ca Dennis si Gnasher se intorc alaturi de un nou joc online de indemanare si cu impuscaturi, in care o sa vedeti ca Dennis este personajul principal. Acesta este un nou joc Blast the Parcel, in care Dennis are nevoie de ajutorul vostru sa distruga cat mai multe cadouri.

Este ziua lui Gnasher in curand, iar voi dragi copii o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi mouse-ul si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, Dennis o sa aiba o gramada de puncte pana la finalul acestui joc online pentru copii.

Trebuie sa fiti siguri ca o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa il ajutati pe Dennis din povestea Cartoon Network sa termine aceasta noua provocare online. O sa vedeti ca vor fi trei tipuri diferite de moduri de a juca acest joc online. Modul endless in care puteti sa jucati cat de mult  doriti, modul timed - care este contra timp si modul challenge - o provocare in care aveti doar anumite tipuri de cadouri de impuscat.

Dennis si Gnasher vor avea o gramada de distractii pregatite aici pe site-ul nostru alaturi de foarte multe jocuri interesante. Trebuie sa folositi in acest joc Cartoon Network mouse-ul si sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va distrati si sa vedeti ca diferite alte jocuri de indemanare vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Blast the Parcel

Cum se joaca Blast the Parcel?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.