Forknite

📅24.03.2020, jucat de: 673 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Forknite?

Un nou joc 2020 cu Dennis si Gnasher apare astazi aici pe site-ul nostru intr-o noua provocare numita Forknite! Acesta este un nou joc Cartoon Network pentru copii, un joc bejeweled extrem de interesant si de distractiv, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

In acest joc pentru copii, voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ii ajutati pe Dennis si Gnasher sa acumuleze puncte. In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca ambele personaje Cartoon Network au adus pentru voi o gramada de provocari de imperecheat in care trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti.

Voi dragi copii o sa vedeti ca astazi alaturi de Dennis si Gnasher, trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa folositi mouse-ul si sa reusiti sa vedeti cum o sa puteti sa imperecheati fiecare leguma sau fruct din acest nou joc online, in care piesele trebuie sa fie imperecheate pentru a reusi sa acumulati o gramada de puncte.

Aceste personaje Cartoon Network sunt gata sa jucati impreuna acest joc online pe telefon si pe tableta, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care puteti ca alaturi de Dennis si Gnasher sa reusiti sa imperecheati cat mai multe iconite, lucru care o sa va faca sa treceti rapid de la un nivel la altul.

Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa distrugeti cat mai multe legume si o sa vedeti ca Dennis si Gnasher vor trece rapid peste nivele si o sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj. Distractie placuta!

 

Forknite

Cum se joaca Forknite?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.