Gnasher Deadly Dash

📅27.03.2020, jucat de: 761 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gnasher Deadly Dash?

Dennis si Gnasher au reveni ! Astazi, un nou joc Cartoon Network cu Dennis si Gnasher apare dragi prieteni pentru voi chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro si se numeste Gnasher Deadly Dash, in care trebuie sa il ajutati pe Gnasher sa manance cat mai multi carnati fara sa fie prins.

O sa vedeti ca personajele Cartoon Network au pregatit pentru voi o adevarata aventura, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa il ajutati pe Gnasher, care este personajul caine din povestea Dennis si Gnasher sa acumuleze cat mai multe puncte. Pentru asta, trebuie sa il ajutati sa alerge cat mai repede si cat mai departe pana sa fie prins.

Gnasher a intrat intr-o macelarie, unde a reusit sa manance si sa fure cateva bucati de carnati, insa dragi copii, o sa vedeti ca acum el este urmarit de un politist trimis de catre macelar. Trebuie sa folositi tastele SAGETI pentru a-l controla pe Gnasher, care o sa vedeti ca trebuie sa fuga cat mai departe de politist, insa in acelasi timp, Gnasher este foarte infometat, astfel ca trebuie sa continuati sa colectati carnatii de pe drum pentru a avea un punctaj cat mai mare.

O sa vedeti ca Gnasher este un catel destul de rapid, astfel ca tot ce trebuie sa faceti este sa sariti peste toate pericolele de pe strada care il vor accidenta pe Gnasher si il vor face sa se impiedice si sa fie prins de catre politist.

O sa folositi tasta sageata in sus pentru a-l face pe Gnasher sa sara peste obstacolele care ii vor sari in fata iar voi o sa vedeti ca acest lucru nu o sa fie tocmai usor, deoarece o sa aveti obstacole precum alti catei pe strada, hidrante dar si drone zburatoare de care va puteti lovi daca sariti in ele si acesta o sa va faca sa fiti prinsi de catre politist. Distractie placuta!

 

Gnasher Deadly Dash

Cum se joaca Gnasher Deadly Dash?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.