Dennis si Gnasher Splat Attack

📅24.03.2020, jucat de: 684 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Dennis si Gnasher Splat Attack?

Doar in categoria de jocuri cu Dennis si Gnasher Dezlantuiti, voi dragi prieteni puteti sa vedeti care sunt cele mai interesante jocuri pentru copii pe care le puteti juca gratuit alaturi de personajele voastre preferate, iar voi o sa vedeti ca Dennis si Gnasher au pregatit o super provocare online.

Va pregatim astazi dragi copii un nou joc 2020 pentru copii cu Dennis si Gnasher, un joc Angry Birds pentru copii, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de personajele voastre preferate de pe Cartoon Network. Acesta este un nou joc pentru copii pe care trebuie sa il jucati folosind mouse-ul.

O sa vedeti ca Dennis si Gnasher au pregatit pentru voi o prastie imensa pe care trebuie sa o folositi cat mai bine cu mouse-ul, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa aruncati cat mai multe rosii stricate pentru a ajunge sa acumulati foarte multe puncte.

Dennis si Gnasher au pregatit in fiecare nivel din aceasta provocare o gramada de structuri din lemn si din carti, pe care dragi copii trebuie sa le doborati folosindu-va de mouse si de toate rosiile stricate pentru a fi siguri ca o sa aveti cel mai mare punctaj.

Suntem siguri ca o sa va distrati deminune in acest joc Cartoon Network alaturi de Dennis si Gnasher Dezlantuiti, iar voi o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa folositi mouse-ul si sa ajungeti sa aruncati rosiile in locurile potrivite pentru a fi siguri ca o sa distrugeti aceste structuri si o sa vedeti ca diferite alte jocuri Cartoon Network vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Dennis si Gnasher Splat Attack

Cum se joaca Dennis si Gnasher Splat Attack?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.