Evolutia lui Gnasher

📅08.04.2020, jucat de: 734 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Evolutia lui Gnasher?

Jocul Evolutia lui Gnasher apare astazi chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni foarte multe personaje Cartoon Network vin alaturi de cele mai amuzante jocuri online.

Astazi, o sa va distrati de minune alaturi de toti prietenii vostri si o sa puteti sa il ajutati pe Gnasher sa acumuleze cat mai multe puncte, deoarece a adus pentru voi un nou joc Dennis si Gnasher Dezlantuiti in care trebuie sa folositi tastele SAGETI si sa vedeti care sunt toate starile de evolutie a personajului Gnasher in toata istoria lumii.

In acest joc online de indemanare, in care Gnasher este personajul principal, voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte. Acesta este un nou joc 2048 insa, toate cifrele au fost inlocuite cu tipuri de personaj Gnasher de-a lungul evolutiei lumii, astfel ca suntem siguri ca o sa va distrati.

O sa vedeti cum catelusul Gnasher a pornit de la un mormoloc de broasca, dupa care a evoluat intr-o broasca si tot asa mai departe pana cand in 2020, Cartoon Network l-a creat pe Gnasher ca fiind un catel. Voi dragi prieteni trebuie sa ajungeti la finalul acestui joc, avand ultima forma a lui Gnasher aratata pe ecran, ceea ce o sa va faca sa aveti cat mai multe puncte.

Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa il ajutati pe Gnasher sa impreuneze toate imaginile cu Gnasher din istorie, iar noi suntem siguri ca o sa ajungeti la finalul acestui joc cu o gramada de puncte si o sa il faceti pe Gnasher sa se intoarca pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri online. Distractie placuta!

 

Evolutia lui Gnasher

Cum se joaca Evolutia lui Gnasher?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.