Dennis si Gnasher Race N Chase

📅22.03.2020, jucat de: 648 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Dennis si Gnasher Race N Chase?

Un nou joc 2020 Cartoon Network apare astazi aici pe site-ul nostru alaturi de cele mai noi jocuri pentru copii, iar astazi o sa vedeti ca Dennis si Gnasher au pregatit pentru voi unul dintre cele mai interesante jocuri de condus masini dintre cele mai interesante si cele mai rapide.

Voi dragi copii o sa vedeti cum in acest joc online cu Dennis si Gnasher, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti in cel mai scurt timp pana la finalul acestui joc alaturi de Gnasher, care este personajul principal.  Acesta este un nou joc 2020 pacman cu Dennis si Gnasher, in care o sa vedeti ca trebuie sa conduceti o mica masina kart alaturi de Gnasher.

Labirintul pacman este schimbat cu strazile unui oras, iar voi alaturi de Gnasher trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajungeti cat mai departe si sa acumulati cat mai multe puncte, deoarece dragi copii o sa fiti si voi urmariti la randul vostru de o masina kart la fel de rapida. Misiunea voastra este sa colectati toate fursecurile de caini din acest joc online, astfel o sa reusiti sa terminati cu bine fiecare nivel.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc gratuit, o sa ajungeti sa il ajutati pe Gnasher sa conduca micuta masina kart cat mai bine si cat mai rapid pe strazile orasului, astfel o sa puteti sa aveti cel mai mare punctaj. Trebuie sa folositi tastele SAGETI pentru a ajunge cat mai departe si o sa vedeti cum Dennis si Gnasher vor invata sa conduca odata cu aceasta noua provocare.

Personajele Cartoon Network din categoria de jocuri cu Dennis si Gnasher sunt gata sa terminati impreuna toate cele 18 nivele de joc pacman cu masini si cu fursecuri de caine, iar voi puteti sa aveti cel mai mare punctaj daca sunteti cei mai rapizi jucatori online. Distractie placuta!

 

Dennis si Gnasher Race N Chase

Cum se joaca Dennis si Gnasher Race N Chase?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.