Dennis si Gnasher Dovlecei

📅15.08.2020, jucat de: 562 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Dennis si Gnasher Dovlecei?

Cele mai interesante jocuri Dennis si Gnasher apar chiar aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni astazi o sa vedeti ca personajele Cartoon Network au pregatit pentru voi unele dintre cele mai interesante provocari pentru voi.

In acest joc de baieti, o sa vedeti ca Dennis si Gnasher vor avea nevoie de ajutorul vostru, deoarece trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa folositi mouse-ul astfel incat o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa terminati fiecare nivel si o sa puteti sa treceti la urmatorul nivel.

O sa vedeti cum Dennis si Gnasher trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi mouse-ul si sa ajungeti sa acumulati puncte pentru a fi siguri ca o sa distrugeti cat mai multi dovlecei de Halloween.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp sa reusiti sa ii ajutati pe Dennis si Gnasher sa distruga cat mai multi dovleci pentru a va indeplinii punctajului pentru a trece la nivelul urmator.

In fiecare nivel in care ajungeti, o sa vedeti ca punctajul pe care trebuie sa il acumulati va trebui sa fie din ce in ce mai mare, astfel ca trebuie sa fiti tot mai atenti si mai rapizi pentru a avea cel mai mare punctaj. Distractie placuta!

 

Dennis si Gnasher Dovlecei

Cum se joaca Dennis si Gnasher Dovlecei?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.