Tinerii Titani Cauta Cuvinte

📅30.04.2020, jucat de: 2189 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tinerii Titani Cauta Cuvinte?

O sa va distrati de minune astazi in categoria de jocuri cu Tinerii Titani, unde astazi dragi copii o sa vedeti ca am adus pentru voi o noua provocare pentru copii, in care o sa cautati cuvinte alaturi de supereroii vostri preferati de pe Cartoon Network.

Astazi, Tinerii Titani se intorc alaturi de o noua provocare de logica, in care dragi copii o sa vedeti ca Robin, Cyborg, Beast Boy sau Raven au venit alaturi de un tabel plin cu litere, iar voi trebuie sa folositi mouse-ul si sa incercati sa gasiti toate cuvintele din stanga tabelului inainte ca timpul sa expire, lucru care o sa va aduca foarte multe puncte, astfel ca trebuie sa fiti rapizi si sa va distrati alaturi de Tinerii Titani.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca sunt 11 randuri de litere in jos si in lateral pe care voi trebuie sa le urmariti pentru a fi siguri ca o sa incepeti sa gasiti fiecare cuvant aliniat de Tinerii Titani si pe care voi dragi copii trebuie sa le gasiti cat de repede posibil. Punctajul vostru va fi marit de rapiditatatea in care gasiti aceste cuvinte, astfel ca trebuie sa va grabiti pentru a termina fiecare nivel.

Chiar daca nu o sa fie cea mai usoara misiune alaturi de personajele Cartoon Network, suntem siguri ca o sa va distrati iar voi dragi copii o sa invatati cuvinte noi in limba engleza alaturi de supereroii vostri preferati. Folositi mouse-ul, si o sa vedeti cum puteti sa apasati pe click stanga si sa trageti de la o litera pana la ultima care voi credeti ca va completa unul din cuvintele de care aveti nevoie pentru a termina acest nou joc online. Distractie placuta!

 

Tinerii Titani Cauta Cuvinte

Cum se joaca Tinerii Titani Cauta Cuvinte?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.