Golurile Titanilor

📅08.04.2021, jucat de: 1335 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Golurile Titanilor?

In categoria de Jocuri cu Haideti Tineri Titani am avut deja o gramada de jocuri fotbal online pe care vi le-am oferit, deci nu exista nicio indoiala ca asta ar fi sportul favorit al acestor personaje, asa ca ne bucuram foarte mult ca mai exista astfel de jocute pe care sa vi le oferim aici, cu cel mai nou dintre ele tocmai ce a fost adaugat pe aceasta pagina, si este un joc intitulat Golurile Titanilor.

In acest joc vei incepe prin a te juca cu Raven, si daca reusesti sa faci destul de multe puncte, vei putea debloca si celelalte personaje, si vei putea apoi alege cu care dintre Titani sa te joci cel mai mult. Nu, aici nu vei avea un joc de tras la poarta in care trebuie sa dai goluri, cum poate ai crezut, si iti vom explica formatul chiar acum.

Raven va merge prin parc tot inainte, si mingi de fotbal vor veni in directia ei. Cand mingea de fotbal este exact in pozitia aratata si de catre umbra de langa personaj, da click sau apasa pe bara de spatiu, Raven putand apoi sa suteze, si daca ai lovit mingea la momentul potrivit, ai primit puncte la schimb, si astfel trebuie sa ajungi cat mai departe posibil si sa faci un punctaj cat mai mare.

Ai grija sa nu ratezi lovirea mingii de fotbal de prea multe ori, caci daca se intampla asta, pierzi jocul si va trebui sa revii la inceputul traseului. Acum ca stii ce trebuie sa faci, incepe distractia, si nu ezita sa impartasesti jocul si cu alti prieteni de-ai tai!

Golurile Titanilor

Cum se joaca Golurile Titanilor?

Folositi mouse-ul.