Super Titanii Go

📅05.03.2021, jucat de: 1388 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super Titanii Go?

Iata-ne revenind chiar acum in categoria de Jocuri cu Haideti Tineri Titani, o categorie de Jocuri Cartoon Network care stim cu siguranta ca este indragita de un numar foarte mare de vizitatori de pe site-ul nostru, lucru dovedit de numarul mare de accesari pentru fiecare joc din categorie, cum se va intampla si acum cu un nou joc de actiune si aventura intitulat Super Titanii Go.

Acesta este un joc cu platforme care este foarte mult inspirat de catre jocurile Mario, doar ca eroul tau va fi nimeni altul decat Robin din Teen Titans Go, cu care va trebui sa ajungi pana la capatul fiecarui nivel, si sa iti distrugi toti inamicii din cale, adica diferiti monstrii cu care acesta se va intalni.

Pentru a te misca vei folosi tastele sageti, dar si pentru a face sarituri, si cu tasta F vei trage cu o arma, iar tasta X este folosita pentru a lovi cu un ciocan foarte mare. Alterneaza cele doua feluri de atacuri in functie de cum se potriveste pentru fiecare moment. Inainte de a termina un traseu, incearca si sa colectezi multe stelute pentru a face un punctaj mare.

Vor aparea si diferite upgrade-uri pe care se merita enorm sa le prinzi si sa le folosesti in avantajul tau. Incepe aventura chiar acum, si stai aproape, ca s-ar putea sa mai prinzi si alte jocuri cu eroii tai favoriti, chiar aici!

Super Titanii Go

Cum se joaca Super Titanii Go?

Folositi mouse-ul.