Hive 5 Robin vs See More

📅26.01.2020, jucat de: 1875 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Hive 5 Robin vs See More ?

Cele mai noi si cele mai interesante jocuri pentru copii din categoria de jocuri cu Tinerii Titani de pe site-ul nostru, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa va ajutati supereroii preferati sa isi invinga inamicii.

Acest joc de baieti cu Tinerii Titani vine pe site-ul nostru alaturi de o super provocare online cu masini, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa il ajutati pe Robin din Tinerii Titani sa isi invinga toti inamicii atat cu masina cat si cu armele pe care le veti avea puse la dispozitia voastra.

Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte atenti, deoarece acesta este un nou joc online de actiune si de aventura, in care o sa vedeti ca Robin are o masina de supereroi din tre cele mai interesante, iar voi trebuie sa il ajutati sa controleze aceasta masina. Folosind MOUSE-ul. trebuie sa vedeti cum puteti sa controlati masina lui Robin sa mergeti de sus in jos, iar voi o sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte.

Robin vine din nou pe site-ul nostru alaturi de o super provocare de aventura, in care o sa vedeti ca raufacatori cu masini vor incerca sa se lupte impotriva voastra, iar voi dragi prieteni trebuie sa vedeti cum puteti sa deveniti cei mai buni supereroi Cartoon Network.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece dragi copii o sa vedeti ca in acest joc, folosind mouse-ul puteti sa controlati masina si sa vedeti cum puteti sa trageti cu un bumerang puternic, care ii va opri pe inamicii lui Robin din a incerca sa provoace cat mai multe accidente. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum Tinerii Titani vor reveni pe site-ul nostru si vor incerca sa aduca pentru voi o gramada de alte jocuri Cartoon Network pentru copii. Distractie placuta!

 

Hive 5 Robin vs See More

Cum se joaca Hive 5 Robin vs See More ?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.