Cum Sa Il Desenezi pe Beast Boy

📅10.06.2020, jucat de: 2878 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cum Sa Il Desenezi pe Beast Boy?

Un nou joc online 2020 cu Tinerii Titani va asteapta astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii incercam sa aducem pentru voi mereu cele mai tari provocari de colorat si de desenat, iar voi dragi copii o sa vedeti ca am adus o super provocare de desenat Cartoon Network.

Acest nou joc online Cum Sa Il Desenezi pe Beast Boy este unul extrem de interesant si de distractiv, iar voi dragi copii o sa vedeti ca fiecare dintre suepreroii Tinerii Titani de pe site-ul nostru vor avea o astfel de provocare de desenat si de colorat aici pe site-ul nostru. O sa vedeti cum voi trebuie sa fiti foarte atenti si precisi cu fiecare miscare pe care o faceti, astfel incat imaginea cu Beast Boy pe care o creati sa fie completa si cat mai clara.

Beast Boy a pregatit o imagine destul de animata si din desene pe care voi sa o desenati si colorati, lucru care o sa va faca misiunea mult mai usoara si o sa vedeti cum puteti ca pana la finalul acestui joc pentru copii, o sa reusiti sa folositi mouse-ul pentru a trage fiecare linie de care aveti nevoie pentru a avea o imagine cu Beast Boy completa si o sa reusiti sa faceti eroii Tinerii Titani sa se intoarca aici pe site-ul nostru si sa aduca diferite alte jocuri distractive.

Alaturi de Beast Boy, trebuie sa folositi mouse-ul, astfel incat in cel mai scurt timp, sa reusiti sa vedeti cum o sa ajungeti sa creati imaginea perfecte cu supererou vostru perferat, iar voi o sa gasiti o gramada de alte jocuri Cartoon Network aici pe site-ul nostru pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

Cum Sa Il Desenezi pe Beast Boy

Cum se joaca Cum Sa Il Desenezi pe Beast Boy?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.