Tinerii Titani Carte de Colorat

📅13.06.2020, jucat de: 1996 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tinerii Titani Carte de Colorat?

Personajele voastre preferate se intorc in fiecare zi aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri Cartoon Network pe care sa le jucati chiar si pe telefon si pe tableta.

O sa vedeti ca Tinerii Titani vin alaturi de un nou joc Carte de Colorat, in care o sa gasiti opt imagini interesante si dragute pe care o sa le puteti colora folosind mouse-ul, chiar aici pe site-ul nostru. Toate personajele principale din desenul animat de pe Cartoon Network vor fi prezente in acest joc online pentru copii, astfel ca Cyborg, Beast Boy, Robin, Starfire sau Raven vor avea cate o imagine pentru voi.

In acest joc, o sa folositi mouse-ul pentru a lua fiecare obiect de colorat in mana, care pot fi de la creioane colorate, la pensule sau carioci colorate si sa vedeti cum puteti sa creati cele mai interesante imagini pentru voi. Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa faceti alegerile potrivite in functie de culori.

Tot folosind mouse-ul, odata ce ati selectat obiectele de colorat, o sa vedeti ca puteti sa alegeti si culorile preferate, dupa care sa incepeti sa colorati fiecare imagine cu personajele Cartoon Network de pe site-ul nostru.

Supereroii din Teen Titans Go se vor distra de minune si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Tinerii Titani Carte de Colorat

Cum se joaca Tinerii Titani Carte de Colorat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.