Bumblebee in Actiune

📅05.01.2021, jucat de: 1265 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bumblebee in Actiune?

Din moment ce Bumblebee e cea mai noua supereroina care s-a alaturat echipei Tinerilor Titani de la Cartoon Network, era si timpul sa o vedem in actiune, ea avand puterea de a se micsora foarte tare in dimensiune, chiar de marimea unei albine, numele ei fiind chiar inspirat de catre aceasta insecta.

Ei bine, se pare ca transformarea ei a pus-o in putin bucluc, din moment ce Cyborg a inghitit-o din greseala, si acum ea are nevoie de ajutorul tau pentru a scapa din intestinele robotice ale acestui erou, inainte ca acidul gastric de sub ea sa o ajunga, sau sa se loveasca de tepele si celelelate capcane puse de Cyborg la el in corp.

Tu o ajuti cu asta jucand jocul Bumblebee in Actiune, in care o controlezi folosind sagetile de pe tastatura, cu care o misti prin acest labirint mecanic, nu doar evitand obstacolele si capcanele mai sus mentionate, dar si pentru a strange cat mai multe monezi, care reprezinta punctajul tau.

Incearca sa ajungi cat mai sus si sa ai un scor cat mai mare, si chiar daca pierzi, tine-te tare, incepe de la 0, si bate-ti recordul anterior, mereu dand ce ai mai bun! Succes si distractie placuta!

Bumblebee in Actiune

Cum se joaca Bumblebee in Actiune?

Folositi sagetile pentru a zbura cu Bumblebee.