Cum Sa Il Desenati pe Cyborg

📅25.09.2020, jucat de: 2427 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cum Sa Il Desenati pe Cyborg?

Cele mai noi jocuri 2020 cu Tinerii Titani vin chiar aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi copii o sa gasiti jocul Cum Sa Il Desenezi pe Cyborg, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa va ajutati toti prietenii sa il deseneze si coloreze pe supereroul Cartoon Network.

O sa vedeti ca Cyborg din Teen Titans Go a pregatit in acest joc online pentru copii diferite imagini interesante cu fata sa de robot si de om, iar voi trebuie sa fiti foarte creativi si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti folosi mouse-ul si imaginatia voastra pentru a reusi sa aveti o imagine completa cu Cyborg.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi mouse-ul si sa fiti extrem de bine pregatiti, doarece trebuie sa trasati o gramada de linii in mod specific si sa fiti precisi, astfel o sa puteti sa va aratati fiecare imagine cu Cyborg completa si sa arate cat mai bine.

Alaturi de Cyborg, o sa folositi diferite tipuri de linii, iar voi o sa vedeti ca grosimea si locul in care culorile sunt diferite, astfel ca trebuie sa le trasati pana la final si sa reusiti sa aveti un portret cu Cyborg pentru a ajunge sa castigati aceasta provocare de Desenat pe Cyborg pe care o puteti incerca si pe telefon si pe tableta online.

Noi jocuri 2020 cu Tinerii Titani de pe Cartoon Network vor continua sa apara pe site-ul nostru astfel ca intrati in fiecare zi si vedeti care sunt jocurile voastre preferate. Distractie placuta!


 

Cum Sa Il Desenati pe Cyborg

Cum se joaca Cum Sa Il Desenati pe Cyborg?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.