Aventura lui Beast Boy

📅06.03.2021, jucat de: 1408 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura lui Beast Boy?

Suntem bucurosi ca si astazi am putut sa revenim pentru voi toti in categoria de Jocuri cu Haideti Tineri Titani de la Cartoon Network, in care stim cu certitudine ca multi copii vor sa se joace jocute noi si interesante intotdeauna, cum o vor face si acum cu un joc platforma-aventura intitulat Aventura lui Beast Boy, un joc 2D in care Beast Boy este super eroul cu care vei merge in aceasta aventura si te vei distra pe cinste, garantat!

Pentru a te misca vei folosi tastele sageti dreapta si stanga, si cu bara de spatiu vei efectua sarituri. Ei bine, ce trebuie sa faci este sa avansezi prin nivele pana la capatul lor, unde vei da tot ce ai mai bun sa nu cazi in gropi, sa nu intri in capcane sau obstacole, si sa eviti inamicii, adica testoase si diferite alte creaturi, chiar si prajiturile pe care trebuie sa le eviti.

Oricare dintre acesti monstri te vor face sa pierzi jocul, odata ce ai pierdut toate cele trei vieti pe care le ai. In schimb, incearca sa strangi cat mai multe monezi si sa faci un punctaj mare. Daca sari pe capul testoaselor, vei putea sa le distrugi, si asta iti va da si mai multe puncte.

Mult succes iti dorim, un timp cat se poate de distractiv, si speram sa te vedem incercand si alte jocuri noi de pe site-ul nostru dupa aceea!

Aventura lui Beast Boy

Cum se joaca Aventura lui Beast Boy?

Folositi sagetile, bara de spatiu.